Kinderboekenweek nieuws

Boekenruilmarkt
Op vrijdag 18 oktober van kwart voor 2 tot half 3 houden we een boekenruilmarkt.
Kinderen mogen een kleedje en boeken van thuis meenemen om te ruilen. Kinderen die geen boek hebben om te ruilen kunnen op school een boek krijgen, wij hebben een voorraad gebruikte boeken. Zo gaat elk kind met een leuk ‘nieuw’ boek naar huis!
In elke klas maken we een boekenkraam, waar een aantal kinderen uit de klas achter staan om te helpen met het boeken ruilen. Andere kinderen lopen rond met een boek dat ze in een andere klas kunnen ruilen. Ook ouders en andere betrokkenen zijn van harte welkom!
De boekenruilmarkt begint voor de groepen 4 t/m 8 om 13.45 uur. Vanaf 14.00 uur zijn ouders/opa’s/oma’s etc. welkom om te komen kijken en ook boeken te ruilen. Ook de
kinderen uit groep 1/2 en 3 kunnen dan samen met hun ouders meedoen aan de ruilmarkt. De markt eindigt om 14.30 uur.

Heeft u of iemand in uw omgeving nog boeken die we voor de boekenmarkt mogen gebruiken? Dan horen we dat graag!

Sparen voor de schoolbieb
Heeft u nog bonnen van de Bruna? Lever die dan in bij de leerkracht van uw kind (zie eerder bericht over de spaaractie van Bruna voor onze schoolbieb).

Afsluiting: lekker eigenwijs verkleed!
Op vrijdag 25 oktober laten de verschillende groepen aan elkaar zien/horen wat ze gedaan hebben tijdens de kinderboekenweek.
Omdat het thema ’Lekker eigenwijs’ is, mag iedereen die dat wil ’lekker eigenwijs’ verkleed naar school die dag! Misschien net als juf Roos S., juf Dena en juf Roos D. bij de opening als je favoriete eigenwijze personage? Of doe jij je haar lekker eigenwijs, je trui achterstevoren of verschillende sokken aan? We zijn benieuwd!
 

Boekenruilmarkt Boekenruilmarkt
Kinderboekenweek-2024 Kinderboekenweek-2024
WhatsApp Image 2024-10-03 at 08.20.43 WhatsApp Image 2024-10-03 at 08.20.43